Blog

iun. 23, 2020 08:07am
5 promisiuni pentru tine, fiica Mea
516 Views

Deseori, când o duc pe fiica mea la culcare, nu numai că mă  rug  cu ea, dar continui să îi repet anumite promisiuni pe care intenționez să le păstrez pentru a se asigura că va crește o femeie bine îndrumată și iubită.

Vreau ca fiica mea să trăiască în înțelepciune și intenționez să insuflu această înțelepciune așa cum îmi dă Domnul putere. Vreau ca ea să umble în smerenie și în harul lui Dumnezeu. Este un lucru foarte puternic și frumos pentru o femeie să fie umilă și, de asemenea, înțeleaptă, și acesta este planul pe care îl am pentru fiica mea, întrucât este  al Domnul.

FACEM JURĂMINTE CELOR  PE CARE ÎI IUBIM

Este amuzant, gândesc eu în sinea mea, în timp ce repet aceste promisiuni pentru fiica mea, sunt foarte asemănătoare cu jurămintele pe care le facem soților noștri în ziua nunții. Stăm în fața lor și vorbim despre promisiuni și despre modul în care ne vom purta ca soți și soții. În esență, le spunem cum intenționăm să facem căsătoria să fie cu succes și ce lucruri vom face pentru a avea  cea mai sănătoasă căsnicie.

Acum, desigur, doar cineva naiv ar crede că toate aceste jurăminte vor fi păstrate perfect, dar soția mea și cu mine avem jurămintele noastre expuse în camera de zi ca amintire a ceea ce am promis. Și pentru fiica mea, promisiunile mele vor fi păstrate în acest articol și, poate într-o zi, atârnate pe un perete în camera ei.

1. Promit că te voi proteja.

Nu toată lumea pe care o întâlnești are în vedere binele tău. De fapt, mulți oameni vor dori să profite de tine. Vei învăța că oamenii sunt nocivi și vicleni, iar eu te voi ajuta să descoperi  pe cine să apropii,  pe cine să ții la distanță și de cine să stai departe.

Această lume este plină de ucigași, violatori și răpitori și ei sunt peste tot; te voi ajuta să te ferești de ei. Te voi instrui pentru a te proteja de oamenii dezgustători care te doresc pentru mijloace dăunătoare și te voi ajuta să fi atentă la  prădători. Nu vei fi dezamăgită, promit. Te voi proteja.

2. Promit că te voi îndruma.

Îți voi arăta cum arată un bărbat adevărat după felul în care eu trăiesc și îți voi arăta caracteristicile pe care trebuie să le cauți într-un soț. Îți voi arăta ce înseamnă iubirea adevărată prin modul în care îți ofer timpul și energia mea și îți voi arăta că o viață bogată înseamnă a-l invita  pe Isus și prezența lui Dumnezeu în casa ta, având Biblia deschisă și rugându-ne lui Dumnezeu în fiecare zi.

Prin exemplul meu îți voi da înțelepciunea de a discerne cu ce fel de bărbat să te căsătorești. El te va conduce pentru restul vieții. Dar, deocamdată, îți promit că te voi conduce și voi fi exemplul tău de om iubitor și grijuliu al lui Dumnezeu.

3. Promit că te voi învăța.

Vei cunoaște și înțelege Cuvântul lui Dumnezeu într-un grad mai mare decât majoritatea oamenilor, pentru că îl vom citi si discuta împreună. Cuvântul lui Dumnezeu este cel mai important aspect al vieții și promit că voi acorda prioritate învățării tale în această problemă.

Te voi învăța discipline și obiceiuri care te va vor ajuta să fii un urmaș a lui Hristos.

Te voi învăța ce înseamnă pentru Dumnezeu cu adevărat succesul și mă voi asigura că nu îți vei irosi viața urcând trepte care nu contează, așa cum fac mulți, cum am făcut-o și eu.

Te  voi învăța un mod mai bun de a lua decizii și îți voi oferi cele mai bune resurse, astfel încât într-o zi să nu ai nevoie de mine și să fii bogat cu cunoștința și înțelepciunea Domnului.

4. Promit că voi greși.

Voi spune și voi face lucruri pe care nu le spun, pentru că sunt un bărbat păcătos care are nevoie disperată de iertare. Nu te voi iubi perfect așa cum îmi doresc eu și nu voi putea fi jumătate din bărbatul pe care aș dori să fie pentru tine.

Dar îți promit că îți voi cere iertare când îți greșesc și îți voi arăta Evanghelia în eșecurile mele, prin modul în care îți cer iertare.

Îți voi arăta că suntem toți păcătoși și oricât de mult mi-aș dori să fiu tatăl perfect pentru tine, nu pot fi. Urăsc că trebuie să promit acest lucru, dar sunt prea păcătos să promit că nu voi da greș.

Dar în eșecurile mele îți voi cere iertare. În felul acesta, Dumnezeu aduce binele în vremurile noastre de înfrângere.

5. Promit că te voi părăsi.

Toată lumea moare, dragă mea. Tatăl tău nu va fi întotdeauna aici alături de tine și o perioadă va trebui să trăiești fără mine. Nu pot face nimic pentru a opri lucrul acesta, deși îl urăsc. Deci, cel mai bine este să-l recunoaștem și să trăim în lumina realității morții.

Așadar, ia în considerare acest lucru profund, pentru că, atunci când murim și nu vom mai fi, atunci nimic din această lume nu mai contează. Atunci, ce este cel mai important?

Viața eternă este ceea ce este cel mai important și trebuie să facem orice pentru a o avea.

Promit că te voi părăsi, dar nu trebuie să fie pentru totdeauna, deoarece Isus este cel în care putem avea încredere pentru a ne reuni din nou la final. El este cel mai important om din viața ta. . .

DUMNEZEU, TATĂL PROMISIUNILOR

Sunt un tată firesc și păcătos, care nu poate să împlineașcă toate promisiunile, dar există un Tată în ceruri care nu face acest lucru. Caracterul  Lui nu-i va permite să-și încalce promisiunile și, prin urmare, putem conta pe El pentru că ne va fi credincios. De-a lungul istoriei, oamenii lui Dumnezeu au fost necredincioși Lui, dar El rămâne credincios, îndelung răbdător cu ei pentru a se asigura că beneficiază  la maxim de harului său.

Dumnezeu a dat poporului său o promisiune că va veni un Mântuitor care va avea o împărăție veșnică. Aceasta este promisiunea pe care o avem în Hristos, o viață și o speranță care există dincolo de soarta noastră – cea a mormântului. Există o moarte inevitabilă care ne vine tuturor, dar Dumnezeu promite că în Fiul său, pe care L-a înviat din morți, viața veșnică va fi dată.

Acestea sunt promisiunile lui și aceasta este speranța mea.

SPERANTA MEA

Cea mai mare speranță a mea este că fiica mea înțelege importanța vieții veșnice și vanitatea completă de a trăi o viață neglijând realitatea ei. Dacă nu trăim pentru veșnicie, până la urmă nu facem nimic.

Toate drepturile sunt rezervate. Nici o parte a acestui articol nu poate fi reprodusă sau reimprimată fără permisiunea Lifeword.org

Comments

POST A COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Archives
Tags