Blog

iun. 18, 2020 02:00am
Dumnezeu ne iubește: ce înseamnă asta cu adevărat?
411 Views

Dumnezeu ma iubit întâi. Înainte de a mă naște chiar, el mă cuoștea pe nume și te cunoștea și pe tine.

Dumnezeu m-a iubit atât de mult, încât acum 2.000 de ani a murit pentru mine și a murit și pentru tine.

Dumnezeu ne-a iubit înainte să știm noi ce este iubirea.

Sunt una dintre acele femei care se bucură de un film romantic sau de un roman bun, cu o poveste romantică. De ce? Pentru că există un tip „perfect” care iubește o femeie în ciuda defectelor ei. A citi acele romane sau a viziona filme gen Hallmark este ca și cum ai mânca o ciocolată, deoarece este o iluzie a unei lumi perfecte la care orice femeie visează – a fi purtatăpe brațe de un prinț onorabil care ar face orice pentru ea.

Dar dacă v-aș spune despre un alt cavaler în armură strălucitoare, fără defecte și care ne-a  iubit atât de mult încât a murit pentru noi? Și ne-a văzut exact așa cum suntem noi.

Dă-mi voie să îți  spun un secret: cu toții avem defecte. De aceea, relațiile sunt grele. Nu există nici o persoană „perfectă”, cu excepția lui Isus Hristos. Și  El ne-a iubit mai întâi. Dragostea nu este un sentiment doritor pe care îl observăm din filmele Disney sau din comediile romantice – este înseamnă să cuoști intim și profund.

Acesta este motivul pentru care dragostea lui Dumnezeu pentru noi este profundă și pătrunde până în adâncurile noastre.

Acest tip de iubire cunoaște fiecare ungher al inimilor și minților noastre, ne-a creat așa cum suntem – și a sacrificat totul pentru noi.

Acest tip de iubire este uneori dificil de acceptat pentru că, dacă suntem sinceri cu noi înșine, uneori nu vrem să fim cunoscuți. . . ne-am obișnuit să părem ceea ce alții vor să fim – ceea ce face ca frica să crească și să locuiască în noi.

Teama de eșec, de dezamăgire, de a nu fi „destul de bun”, fizic, mental sau financiar. Iar în interior, ne simțim pierduți și nu putem crede că cineva de afară încearcă să ne găsească. Dar Dumnezeu ne caută și El ne iubește,

El ne-a creat și ne cunoaște fiecare gând, fiecare dorință și cine suntem cu adevărat – cu toate defectele noastre. Asta este iubire adevărată

Sunt departe de Tyler, soțul meu care este militar, de nouă luni acum. Nu a fost ușor și soțul meu a avut răbdare cu mine de fiecare dată. Dar, în tot acest proces, Dumnezeu a dorit ca eu să învăț din nou ceva: El m-a iubit mai întâi. Și mă cunoaște mai bine decât o face soțul meu și numai El îmi poate umple inima cu pace și mulțumire atunci când soțul meu este plecat.

În unele nopți, plâng.

Uneori am îndoieli.

Uneori, îl întreb pe Dumnezeu: „De ce? Când se va termina toate acestea? ”

Carnea mea poate fi slabă, dar Dumnezeul meu este puternic. Și uneori, este OK să nu ai toate răspunsurile. Cred că asta este partea cea mai grea – Așteptarea.

Așteptând un răspuns.

Așteptând să știu unde vom locui, când voi putea să-l văd din nou pe Tyler.

Așteptând să știu dacă voi putea să-mi găsesc un loc de muncă acolo unde o să ne mutăm.

Așteptând să experimentez „viața căsătorită” mai multe decât o lună de miere și câteva vizite scurte de weekend.

Dar Dumnezeu m-a iubit mai întâi și dacă am suficientă credință pentru a avea încredere în iubirea și în promisiunile lui, atunci Dumnezeu are un scop în așteptarea mea. Dumnezeu ne iubește și își ține promisiunile.

Toate drepturile sunt rezervate. Nici o parte a acestui articol nu poate fi reprodusă sau reimprimată fără permisiunea Lifeword.org

Comments

POST A COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Archives
Tags