Blog

iun. 09, 2020 02:00am
Frumusețea e trecătoare
431 Views

Detroit a fost cândva un oraș aglomerat și prosper.

În anii 1950 locuiau aici peste 1,8 milioane de oameni, industria auto înflorea, iar orașul Detroit creștea.

Dar lucrurile au început să se schimbe și, în timp, Detroit a devenit unul dintre orașele cu cea mai ridicată rată a criminalității din toată America. În prezent orașul are o populație de numai puțin peste 700.000 de locuitori, oamenii părăsind acest oraș cu grămada.

Când te uiți la fotografiile din Epoca de Aur a Detroitului, vezi frumusețea, bogăția și visele americane devenind realitate. Dar când vezi imagini cu el astăzi, este dureros. Îmi pot imagina doar ce ar simți Henry Ford astăzi, dacă ar privi iubitul său oraș și industria din el.

Poate așa a simțit și Dumnezeu când a văzut stricăciunea omenirii în zilele lui Noe.

“Pământul era stricat înaintea lui Dumnezeu; pământul era plin de silnicie. Dumnezeu S-a uitat spre pământ şi iată că pământul era stricat, căci orice făptură îşi stricase calea pe pământ. Atunci, Dumnezeu a zis lui Noe: „Sfârşitul oricărei făpturi este hotărât înaintea Mea, fiindcă au umplut pământul de silnicie; iată, am să-i nimicesc împreună cu pământul.’” (Geneza 6:11-13)

Creația a fost cândva frumoasă și acum, datorită stricăciunii omenirii, ea va fi distrusă din cauza păcatelor și a căilor lor rele.

Dumnezeu, după ce a fost răbdător, le-a lăsat timp să se pocăiască, s-a uitat la umanitate și a fost  cu inima frîntă.

Nu pot decât să-mi imaginez cât de trist trebuie să fie Dumnezeu la starea noastră de astăzi.

Sunt atât de recunoscător pentru  că El este răbdător, dar vine o zi în care Isus se va întoarce, iar pământul va fi distrus, iar oamenii care nu se pocăiesc, vor primi  pedepsea pentru păcatele lor ca în zilele lui Noe.

Ești pregătit pentru întoarcerea lui Isus?

Toate drepturile sunt rezervate. Nici o parte a acestui articol nu poate fi reprodusă sau reimprimată fără permisiunea Lifeword.org

Comments

POST A COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Archives
Tags