Blog

mai 28, 2020 02:00am
Iată motivul pentru care exiști
382 Views

Pe 5 martie 1995, eram într-un autobuz școlar  care se îndrepta spre Louisville, Kentucky, pentru o excursie când am citit prima dată despre chemarea profetului Ieremia la lucrare:

“Cuvântul Domnului mi-a vorbit astfel:

„Mai înainte ca să te fi întocmit în pântecele mamei tale te cunoşteam şi mai înainte ca să fi ieşit tu din pântecele ei, Eu te pusesem deoparte şi te făcusem proroc al neamurilor.”  Ieremia 1:4-5”

Și în acel moment, Duhul lui Dumnezeu mi-a confirmat că voi fi pastor și că aceasta a fost ideea lui Dumnezeu cu mult înainte de a mă naște.

Nu cred că aceasta este o circumstanță specială rezervată persoanelor chemate în predicare sau în lucrarea profetică. Cert este că Dumnezeu are un scop pentru fiecare persoană pe care a creat-o.

Îmi place intimitatea acestui verset. „Înainte să te fi Întocmit …”

DUMNEZEU te-a Întocmit. Creatorul universului te-a gândit și te-a proiectat. El a intenționat ca tu să fii tu pentru că El credea că ești o idee bună.

Dumnezeu TE-A ÎNTOCMIT. El te-a proiectat și artizanat ca un maestru Arhitect și Artist. S-a gândit la personalitatea și la darurile tale și la unicitatea ta. Tu ai fost ideea lui.

Dumnezeu te-a întocmit. Șapte miliarde de oameni trăiesc pe această planetă și Dumnezeu îi cunoaște pe fiecare pe nume, pe inimă. Ești în mintea Lui tot timpul.

Dumnezeu cu siguranță te-a creat pentru a te bucura de o relație personală cu el. El te-a creat pentru a avea un impact semnificativ asupra lumii din jurul tău. Nu trebuia să facă acest lucru, dar a făcut-o, pentru că te iubește și știa că îi poți aduce plăcere și glorie.

Când începi să te întrebi dacă contezi, nu uita acest lucru. Viața ta a fost ideea lui Dumnezeu. Viața ta este în mâinile lui. Viața ta contează pentru Cel care te-a făcut unic și personal.

Toate drepturile sunt rezervate. Nici o parte a acestui articol nu poate fi reprodusă sau reimprimată fără permisiunea Lifeword.org

Comments

POST A COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Archives
Tags